Badkamers

Als uw oude badkamer in een nieuw gebouw of bestaande woning niet meer aan uw wensen voldoet, kunt u overwegen de badkamer op te knappen. Voor badkamerdecoratie zijn er echter veel vragen die beantwoord moeten worden. Denk aan de kosten, de grootte van de badkamer en de tijd die nodig is voor renovatie. Daarom kunnen we alle vragen over de update en installatie van de nieuwe badkamer beantwoorden en kunnen we het werk ook perfect voor u doen tegen concurrerende kosten. De verschillende werkzaamheden een complete badkamer renovatie bestaat uit verschillende soorten werkzaamheden.

Tegel-werkzaamheden Om uw badkamer een hele nieuwe look te geven is tegels plaatsen een essentieel onderdeel van een complete badkamer renovatie. Het uitzoeken van de tegels en het plaatsen daarvan is een onderdeel van ons werk

Elektra-werkzaamheden Zoals in elke kamer in uw woning heeft de badkamer ook elektra nodig. Of er elektra-werkzaamheden uitgevoerd moeten worden is natuurlijk afhankelijk van de soort renovatie die u in uw badkamer wilt laten uitvoeren.

Loodgieters-werkzaamheden In bijna alle gevallen zijn loodgieterswerkzaamheden nodig. Als u bijvoorbeeld denkt aan het laten p[laatsen van een nieuw bad of wasbak dan zal deze natuurlijk weer gekoppeld moeten worden aan de afvoerleidingen.

Vraag vandaag jouw offerte aan!