Elektra

Een belangrijk onderdeel van uitbouw, verbouw of renovatie aan uw woning of bedrijfspand zijn de elektra werkzaamheden die moeten worden verricht. Om comfortabel te kunnen wonen of te werken, is de aanwezigheid van een goede elektrische installatie van essentieel belang. Bij een niet goed werkende installatie, kunnen onveilige situaties ontstaan, zoals bijvoorbeeld kortsluiting of overbelasting.

Een woning of bedrijfspand wordt steeds meer afhankelijk van een goed werkende elektrische installatie en steeds meer apparatuur wordt tegenwoordig aangesloten op het elektriciteitsnet. Het gebruik hiervan neemt toe en hiervoor zijn o.a. werkzaamheden rondom elektra nodig die ervoor zorgen dat apparatuur ook tegelijkertijd gebruikt kan worden.

Werkzaamheden elektriciteitsnet

Hierbij kunt u denken aan het uitbreiden van de installatie door het aansluiten van meerdere groepen en meerdere stopcontacten (bijvoorbeeld bij het uitbreiden met een erker of een serre), of het ‘verzwaren’ van uw elektriciteitsaansluiting, waardoor u meer vermogen kan afnemen.Vraag vandaag jouw offerte aan!